Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
1 el olie 3 teentjes knoflook, geperst 1/4 tl van alle volgende specerijen: gemalen komijn, koriander, kaneel, kruidnagelpoeder, zwarte peper en gemberpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkensfilet of varkenshaas of kalf 1 el roomboter ½ el olijfolie 2 sjalotten 150 ml warme kippenbouillon 2 el slagroom of kook[...]
Bron: smulweb.nl1 e komijnzaad 1 e korianderzaad 1/2 e venkelzaad 1 e mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers, in stukjes 2 e oregano 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1 e zoete[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg nieuwe aardappels (kleine) 250 g witte asperges 1 zak prei (500 g) 1 zakje peterselie (30 g) 1 schaaltje gemarineerde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak voorgekookte minikrieltjes (dubbelpak a 700 g) zout 1 pak zuurkool (naturel 500 g) 4 eetlepels grove mosterd 4 eetlepels crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappels ((biologisch), geschild) 50 ml volle yoghurt ((biologisch), op kamertemperatuur) 1 ei ((biologisch),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g tutti frutti 1 zakje gekookte wijnzuurkool ((250 g) pak ` 520 g) 1 dl appelsap 2 varkensfiletlapjes 1 eetlepel grove mosterd 25 g boter[...]
Bron: ah.nlJarenlang maken we dit recept al. Het heeft in een kooktijdschrift gestaan, allang voor we een computer hadden. Ik weet nog dat het 'fusion koken' werd[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl olijfolie, extra vergine 4 varkensfilets, 1,5-2 cm dik, circa 550 g in totaal 4 el droge witte wijn of vermout 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gram varkensfilet 1 liter moezelwijn Azijn Peperkorrels Jeneverbessen Kruidnagel Laurierblad Room Mosterd 1 ui Kruidenboter Peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Snufje peper (versgemalen), snufje zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 theelepel rozemarijn, 1 theelepel tijm, 1/2 eetlepel honing, 1/2[...]
Bron: smulweb.nl