Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram rundergehakt 60 gram uien, gesnipperd 1 teentje knoflook 50 gram gekookte hamblokjes 1 ei 1 onbehandelde citroen 1 el bieslook in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 aardappels, ongeschild 3 groene appels 125 gr boter 3 el olijfolie 300 gr camembert, gekoeld en in heel dunne plakjes gesneden 2 el[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWaarmee voor eens en voor altijd gezegd kan worden: paddenstoelen (lees: portobello's) zijn niet fotogeniek. Hoewel dat ook voor een gedeelte aan mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGefrituurde Camembert met Knolselderij en Cranberrysaus Lekker als lunch of voorgerechtje. Ingredienten voor 2 personen 1 ronde camembert 3 eetl. bloem zout en[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 1 ui (gesnipperd) 6 eetlepels olijfolie 300 g spitskool (gesneden) 550 g aardappelpuree (koelverse) 3 tomaten (in 12 dikke plakken) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (gesnipperd) 6 eetlepels olijfolie 300 g spitskool (gesneden) 550 g aardappelpuree (koelvers) 3 tomaten (in 12 dikke plakken) 125 g[...]
Bron: ah.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk ben gek op soep. Stevige soepen in de winter, lichtere in de zomer. Het werkt verwarmend, je kan er alle kanten mee op en over het algemeen heb je een[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten: - 1 el olijfolie - 20 g boter - zout/peper - ½ tl suiker - 4 stronken witlof, in de lengte doormidden gesneden - 1½ tl tijm, fijngehakt[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWaarmee voor eens en voor altijd gezegd kan worden: paddenstoelen (lees: portobello's) zijn niet fotogeniek. Hoewel dat ook voor een gedeelte aan mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOh please , kon er alsjeblieft iets bruikbaars staan in het boekje ‘Culinaire Compositities in Macaroni en Spaghetti’?? Alleen al vanwege de titel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl