Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlZijn jullie al in de Markthal in Rotterdam geweest? Architectonisch gezien indrukwekkend. Een bijzonder gebouw, groot en licht, waarin dus 'de eerste'[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlvoor 4 personen 4 wilde patrijzen - 2 stronkjes witloof - 4 peertjes gieser wildeman - 100 gr veenbessen - 100 gr spruiten - 300 gr aardappelen - 30 gr rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr wildpoulet 2 eetlepels bloem 30 gr boter 2 grote uien, gesnipperd 100 gr gerookte spek, in blokjes 1/4 knolselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlPompoen kan saai zijn. Meneer Eerst Koken vindt pompoen zelfs erg ‘overrated’. Maar dit eet hij wel. Dit is geen saaie pompoensaus; dit is een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl… en kon daar drie gerechten lang van alles mee doen! Ik heb de groente lang genegeerd en daarna heb ik lange tijd gedacht dat ze enkel goed was om soep[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet is het einde van de maand en dus weer tijd voor de Foodblogswap. Deze maand mocht ik koken van de blog Gewoon lekker koken. Ik kende deze blog nog niet en[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 50 g boter of margarine 8 hazenachterboutjes 4 eetlepels (olijf)olie 1 kleine ui 2 rode paprika's 1 theelepel chilipoeder 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g spruitjes (zak à 450 g) 1 ui 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 150 g geitenkaas (Bettine Blanc 58+) 150 g notenmelange (zakje) 124 g[...]
Bron: ah.nlToen ik in mijn Perzisch kookboek op zoek was naar een recept voor de ganzenbouten , kwam ik een heerlijk recept tegen voor een khoresh met pompoen. Khoresh is[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlTweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 middelgrote uien (rode of witte) 2 teentjes knoflook 250 g biologische kastanje-champignons 2 el tomatenpuree 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 800 g spruitjes panklaar 2 appels (bijv. Elstar) 1 el citroensap 1 ui 25 g boter 1 tl kaneel ½ tl gemalen komijn (djinten) zet alles op[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kleine of 2 grote eendenborsten 250 g spruitjes 200 g groene linzen zout 1 scheutje balsamico-azijn Voor de saus: 500 g gedroogde pruimen[...]
Bron: smulweb.nl