Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen Voor de bouillon: 1 liter water, 5/6 krabpoten, handvol inktvisjes, 1/2 kg goedkope witvis zoals koolvis of kabeljauw, zo mogelijk wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlde lotte in de frigo laten marineren Vandaag maken we een gezond gerechtje met lotte of zeeduivel . Deze vis die zich gemakkelijk laat bereiden in de oven is[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beGisterenavond [kerstavond] een overheerlijke visstoofschotel gemaakt. Misschien zelfs meer soep... maar zeker om duimen en vingers van af te likken. Het recept[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 250 gr zeeduivelfilet 12 takjes verse rozemarijn 3 eetl. Spaanse olijfolie sap van 1/2 kleine citroen 1 teen knoflook, geperst zout en peper 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl olijfolie, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld, 4 ansjovisjes fijngesneden, 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 600 ml visbouillon 2 el vissaus 2 el suiker 275 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt en gehalveerd 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 grote Spaanse ui, versnipperd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1/2 struik bleekselderij, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlAl eerder heb ik me afgevraagd wanneer een gerecht fusion genoemd wordt. Ook deze curry heet in het artikel uit 2004 'fusion'. Het komt uit de reeks[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl