Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Variant 1: Oven Een methode waarbij de hete lucht in de oven vocht aan het vlees onttrekt en je een krokant resultaat krijgt (soort[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 Speenvarken van ca. 5-7 kg Olijfolie Fijn zeezout Verse rozemarijn takjes Voor de appelsaus 100 gram boter 12 Granny Smith appels in[...]
Bron: smulweb.nlVandaag genoten van de laatste Chocoladebonken die ik eerder deze week gekregen had van Carina Noordervliet, die eind october haar boek met de mooie titel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 600 g zoete aardappelen 300 g pastinaken 7½ g tijm 300 g varken/runderchipolata's 2 tenen knoflook 6 el olijfolie 300 g boerenkool 1[...]
Bron: ah.nlDelhaize heeft sinds enkele weken een nieuw item, namelijk gezonde en lekkere recepten tegen een attractieve prijs van €3 per persoon. Gezond eten moet[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe 3de dag in New York, ons lichaam heeft zich al volledig aangepast aan het tijdsverschil, dus we zijn er weer helemaal klaar voor. En vandaag wordt een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beGevulde groenten zijn altijd zeer dankbaar: je kan paprika's vullen, tomaten, courgette. Bovendien is de variatie van de vulling is ook oneindig... vis, vlees,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beJaren geleden, in de zomer van 1981 schat ik zo. Liftend met vriendin B. door de Franse Alpen, in die tijd zo ongeveer de standaard manier van reizen als je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls Nederlanders bij Belgen in Frankrijk dolma's uit de Turkse keuken komen eten, dan lijkt er op zijn minst toch iets gelukt te zijn van de Europese[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk kwam op fb weer eens een wildplukwandeling tegen, deze keer in het Kralingse Bos, dus heb ik me gelijk opgegeven. Het is een gecombineerde workshop, eerst[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTonkatsu van kipfilet uit de oven In Japan hebben ze de schnitzel van de westerse keuken afgekeken; het woord katsu komt van kotelet - cutlet. Ton of don[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl