Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had een tijd geleden een gesprek met iemand die fan was van die kant-en-klare zakjes soep. Over welke smaak haar favoriet was en welke van haar kinderen.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAls je nagaat hóe vaak we al wel niet langs Thai Wokrestaurant De Orchidee (Vlaanderenstraat 105, Gent) zijn gereden en dat het dan nòg op de laatste maand[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Een mooi stukje vlees, varken/kip/rund/vis/kip/of vervanger x 4 Niet dikker dan 1,5 centimeter,kun je ook even vragen bij een goede[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - koekepan - cakebak (liefste glas) - oven - 500 gram gehakt (varken, rund of gemengd). - 250 gram reepjes spek. - 1 grote witte ui[...]
Bron: smulweb.nl500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVorige week vrijdag kreeg ik een erg leuk pakket binnen! Van Van Beekum specerijen. In het pakket zaten een aantal leuke artikelen die je terug kunt vinden in[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlJaren geleden, in de zomer van 1981 schat ik zo. Liftend met vriendin B. door de Franse Alpen, in die tijd zo ongeveer de standaard manier van reizen als je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlGevulde groenten zijn altijd zeer dankbaar: je kan paprika's vullen, tomaten, courgette. Bovendien is de variatie van de vulling is ook oneindig... vis, vlees,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beMoink Balls Met een aantal zomerse dagen in het vooruitzicht is het een goed moment om weer wat barbecuerecepten op het blog te zetten. Allereerst de Moink[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDelhaize heeft sinds enkele weken een nieuw item, namelijk gezonde en lekkere recepten tegen een attractieve prijs van €3 per persoon. Gezond eten moet[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlDe moderne mens kookt uit pakjes (en zakjes). En ik geef het grif toe; ik heb me er ook schuldig aan gemaakt, vroeger in veelvoud, en heel soms nu nog. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDit lijkt me lekker: kalfsgehaktbrood met olijven, ansjovis en citroen. Dus ga ik ingrediënten inslaan. Het gehakt dat in Belgische supermarkten verkocht[...]
Bron: mangerie.blogspot.com