Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Variant 1: Oven Een methode waarbij de hete lucht in de oven vocht aan het vlees onttrekt en je een krokant resultaat krijgt (soort[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 Speenvarken van ca. 5-7 kg Olijfolie Fijn zeezout Verse rozemarijn takjes Voor de appelsaus 100 gram boter 12 Granny Smith appels in[...]
Bron: smulweb.nlVandaag genoten van de laatste Chocoladebonken die ik eerder deze week gekregen had van Carina Noordervliet, die eind october haar boek met de mooie titel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 600 g zoete aardappelen 300 g pastinaken 7½ g tijm 300 g varken/runderchipolata's 2 tenen knoflook 6 el olijfolie 300 g boerenkool 1[...]
Bron: ah.nlDe 3de dag in New York, ons lichaam heeft zich al volledig aangepast aan het tijdsverschil, dus we zijn er weer helemaal klaar voor. En vandaag wordt een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beJaren geleden, in de zomer van 1981 schat ik zo. Liftend met vriendin B. door de Franse Alpen, in die tijd zo ongeveer de standaard manier van reizen als je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls Nederlanders bij Belgen in Frankrijk dolma's uit de Turkse keuken komen eten, dan lijkt er op zijn minst toch iets gelukt te zijn van de Europese[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk kwam op fb weer eens een wildplukwandeling tegen, deze keer in het Kralingse Bos, dus heb ik me gelijk opgegeven. Het is een gecombineerde workshop, eerst[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlJe moet maar op het idee komen, pizza's met een gleuf. Na zijn succes in Tokyo opende Stefano Callegari vorige week zijn trapizzini in New York. Nog niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls ik bij mijn zus logeer en over de grens naar Spanje ga, koop ik altijd sobrasada de Mallorca, pancetta van het Iberico varken en botifarra amb ceba[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPresa de cerdo is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Het is een van de 'geheime' stukken dat alleen het Iberico varken heeft. Dit recept maakte de Spaanse kok[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl