Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlVandaag genoten van de laatste Chocoladebonken die ik eerder deze week gekregen had van Carina Noordervliet, die eind october haar boek met de mooie titel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 600 g zoete aardappelen 300 g pastinaken 7½ g tijm 300 g varken/runderchipolata's 2 tenen knoflook 6 el olijfolie 300 g boerenkool 1[...]
Bron: ah.nlDe 3de dag in New York, ons lichaam heeft zich al volledig aangepast aan het tijdsverschil, dus we zijn er weer helemaal klaar voor. En vandaag wordt een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beGevulde groenten zijn altijd zeer dankbaar: je kan paprika's vullen, tomaten, courgette. Bovendien is de variatie van de vulling is ook oneindig... vis, vlees,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beJaren geleden, in de zomer van 1981 schat ik zo. Liftend met vriendin B. door de Franse Alpen, in die tijd zo ongeveer de standaard manier van reizen als je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls Nederlanders bij Belgen in Frankrijk dolma's uit de Turkse keuken komen eten, dan lijkt er op zijn minst toch iets gelukt te zijn van de Europese[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk kwam op fb weer eens een wildplukwandeling tegen, deze keer in het Kralingse Bos, dus heb ik me gelijk opgegeven. Het is een gecombineerde workshop, eerst[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTonkatsu van kipfilet uit de oven In Japan hebben ze de schnitzel van de westerse keuken afgekeken; het woord katsu komt van kotelet - cutlet. Ton of don[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe moet maar op het idee komen, pizza's met een gleuf. Na zijn succes in Tokyo opende Stefano Callegari vorige week zijn trapizzini in New York. Nog niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAls ik bij mijn zus logeer en over de grens naar Spanje ga, koop ik altijd sobrasada de Mallorca, pancetta van het Iberico varken en botifarra amb ceba[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl