Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De moderne mens kookt uit pakjes (en zakjes). En ik geef het grif toe; ik heb me er ook schuldig aan gemaakt, vroeger in veelvoud, en heel soms nu nog. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten - 4 Kalf schnitzels Of - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken) Of - 4 Varkensschnitzels TIP Haal[...]
Bron: smulweb.nlOok deze week op Eén weer gekeken naar het programma ' Goed Volk ' van Jeroen Meus? Ik wel. Toptelevisie is dat. Mogen ze van mij het hele jaar door uitzenden,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beIk heb al heel veel mooie momenten meegemaakt het afgelopen jaar dankzij mijn blog. Afgelopen woensdag hoort ook zeker en vast in dit rijtje van toppertjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe 3de dag in New York, ons lichaam heeft zich al volledig aangepast aan het tijdsverschil, dus we zijn er weer helemaal klaar voor. En vandaag wordt een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beJe hebt ongetwijfeld weleens een broodje bapao in de winkel zien liggen, en misschien heb je ook eens eentje gegeten. Eigenlijk wordt een broodje bapao gevuld[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls kind was ik al dol op koeien … we begrepen elkaar, dacht ik. Ik was een verlegen kind en bij die koeien voelde ik me fijn. Ik heb er hier al eens wat[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNaar aanleiding van het televisieprogramma De Wereld Draait Door college, waarin topkok Robert Kranenborg een culinaire ode bracht aan de Koe, haal ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTonkatsu van kipfilet uit de oven In Japan hebben ze de schnitzel van de westerse keuken afgekeken; het woord katsu komt van kotelet - cutlet. Ton of don[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de een of andere manier ben ik altijd moeite blijven houden met de Schnitzels die kant-en-klaar bij onze slagers te vinden zijn. Je weet niet wat voor vlees[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJe moet maar op het idee komen, pizza's met een gleuf. Na zijn succes in Tokyo opende Stefano Callegari vorige week zijn trapizzini in New York. Nog niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen - goedkope pindakaas - scheut kecap manis - scheutje aceto balsamico - scheutje suikerstroop - 2 teentjes uitgeperste knoflook, of een flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een mooi stukje vlees, varken/kip/rund/vis/kip/of vervanger x 4 Niet dikker dan 1,5 centimeter,kun je ook even vragen bij een goede[...]
Bron: smulweb.nl