Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
voor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderstoofvlees, in blokjes 150 g doorregen rookspek, in blokjes 1 winterwortel 2 uien 50 g braadboter zout en versgemalen peper 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g varkenslappen of lamsvlees, 500 g riblappen, 500 g roma tomaten (of een andere stevige aromatische tomaat), 250 g uien, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlRecept voor 10 personen. 500 gram aardappels 500 gram augurken 500 gram appelen 500 granny"s of golden delicious gram gaar kalfs of rundvlees zelf gebruik ik[...]
Bron: smulweb.nlRecept voor 10 personen. 500 gram aardappels 500 gram augurken 500 gram appelen 500 granny"s of golden delicious gram gaar kalfs of rundvlees zelf gebruik ik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kalfstong: 1,8 kg kalfstong 2 uien 2 selderstengels 1 preiwit 2 grote wortelen 2 teentjes knoflook 1 laurierblaadje 1 takje tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1½ kg wildzwijn (in blokjes), ½ fles witte wijn, 4 el balsamicoazijn, 3 hele knoflooktenen (geplet), 2 rode uien (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlGoedemorgen! Vandaag heb ik een verrukkelijke schotel met als hoofdingrediënt de knolselderij. Deze knol die onder de grond groeit en verwant is aan de wortel[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 100 g boter 500 g lamslappen (in stukken) 2 grote uien (fijngesneden) 2 theelepels gemberpoeder 1 envelopje saffraan 500 g winterpeen[...]
Bron: ah.nlCouscous is en blijft altijd een grote favoriet van mij. Simpel om te maken en je kunt er veel mee variëren. Zo houd ik van couscous met rozijnen, maar ook[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlChili concarne, ik was er nooit gek op, maar sinds we het op deze manier eten vind ik het heerlijk. Van huis uit werd het altijd met bruine bonen gemaakt, dit[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlRomige tomaten-gehaktsaus Dit is van oorsprong een saus voor bij spaghetti, maar ook heel lekker bij rijst of op een wit of bruin knapperig puntje brood. Ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl