Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 grote aardappels in kleine blokjes 2 grote wortels in kleine blokjes 50g diepvries maïs 50g diepvries erwten 1 grote ui, fijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 2 grote uien, fijngesneden 6 teentjes knoflook, geperst, of naar wens 1 blik tomaten, circa 400 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 80 gr ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt (of naar smaak) 300 ml water 300 gr champignonragout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo doorregen runderlappen, in stukjes 3 middelgrote uien, gesnipperd 2 wortels 1 bakje champignons 1 rundvlees[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 750 gr. rundergehakt 200 gr. kwark 6 el. melk 8 el. olie peper, zout 350 gr. bloem 1 el. gist 2 sneetjes brood 300 gr. aubergine 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderlappen, scheutje olie, 6 teentjes knoflook, 2 grote uien, 1 winterwortel, 3 grote aardappels, sap van 1 citroen, 6 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVandaag stel ik jullie voor aan een gastblogger: Gusta Bastian. Een aantal van jullie kent haar van de poëzie die ze maakt en ook geregeld voordraagt.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 12 personen 750 gr. rundergehakt 200 gr. kwark 6 el. melk 8 el. olie peper, zout 350 gr. bloem 1 el. gist 2 sneetjes brood 300 gr. aubergine 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nl