Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 ribstukken van het lam (7 ribben), getrimd en vet bewaard zout en peper naar smaak 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo... waar waren we gebleven? Inmiddels is het vrijdagochtend en zijn we begonnen aan onze laatste volle dag in Portugal. Wat gaat het snel! Vandaag blijven[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is overduidelijk: de Nederlandse post werkt veel sneller dan de Belgische. Toen mijn pakket nog ergens ter velde lag, kwam dat van mij zaterdag iets na de[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 kalfszwezerik van 250-300 gr 1 kleine grof gesneden ui 1 gesnipperde wortel enkele takjes selderij of peterselie een mespunt gedroogd tijmblad 1/2 klein[...]
Bron: smulweb.nl4 eendenbouten 1 wortel, in grove schijven gesneden 1 ui, in grove stukken gehakt 1 blaadje laurier 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 2 dl rode port 5 dl[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 liter rode wijn 1 liter witte wijn 1 liter rose wijn 2 wortels 1 prei Peterselie Champignons Runderbouillon blokje Borrelglaasje port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen RECEPTUUR KWARTEL: 4 kwartelborsten 4 kwartelpoten boter zout en peper RECEPTUUR SAUS: 200 ml gevogeltefond 25 gr bouquet (ui, wortel,[...]
Bron: smulweb.nl