Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Voor de kaas vulling: 200 g ongezouten boter 220 g bloem 1 l melk 1 tl nootmuskaat 20 g geweekte gelatineblaadjes, uitgeknepen 120 g gemalen Gruyère[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voldoende bladerdeegplakjes voor de vorm. (Meestal zijn 5 à 6 plakjes voldoende). Je kunt natuurlijk ook deeg voor hartige taart[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ui 250 gr. champignons 1 el. citroensap 100 gr. kwark 1/8 l. slagroom (125 dl.) 2 grote eieren 75 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote courgettes 600 gram gemengd gehakt (vb. varkens-kalfsgehakt) 600 gram vastkokende aardappelen klein blikje tomatenconcentraat (70[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ui 250 gr. champignons 1 el. citroensap 100 gr. kwark 1/8 l. slagroom (125 dl.) 2 grote eieren 75 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 50 g pompoenpitjes, * 5 eieren, * 70 g boter, * 200 g bloem, * zout, * 600 g pompoen in blokjes, * 2 uien fijngehakt, * 1 venkelknol in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 pak pannenkoekmix meergranen (a 400 g) 500 ml halfvolle melk 5 eieren 100 g boter 1 bakje champignons (250 g), in plakjes + 2 x 4 plakken[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4 personen: 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 1 grote venkelknol, 200 gr. in kleine blokjes rest in smalle repen van ca. 1 cm, 4 tomaten, ontpit en ontveld,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg : 300 gr. bloem 30 gr. gist 1 tl. suiker 125 ml. lauwwarme melk 1 ei zout 30 gr. boter boter om in te vetten bloem om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 teentje knoflook 1 rode paprika 250 gram champignons 1 a 2 eetlepels bloem 1 liter tomatensap 2 theelepels sambal 300 gran[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr rundergehakt 2 uien 5 tenen knoflook 1 glas rode wijn peper zout 3 takjes munt (1 lepel gedr munt) piment (1 lepel of 5 bolletjes) 2[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4 personen: 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 1 grote venkelknol, 200 gr. in kleine blokjes rest in smalle repen van ca. 1 cm, 4 tomaten, ontpit en ontveld,[...]
Bron: smulweb.nl