Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 g vastkokende aardappelen, geschild, in dunne schijfjes 300 g knolselderij, geschild, in dunne schijfjes 350 g prei, in[...]
Bron: allrecipes.nlEen heerlijke herfstgratin boordevol smaak! Deze schotel is een topper in Casa Latti. Ik heb die al zo dikwijls gemaakt en nu wil ik toch eens delen hoe[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 200 g paddenstoelenmelange 2 el olijfolie 1 teen knoflook 100 ml volle melk 50 g boter 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes 8 plakjes serranoham 2 dl volle rode wijn ½ dl rode port 1 pot vleesfond (380 ml) 2 takjes tijm 4 vastkokende[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 500 g knolselderij 1 teen knoflook 2 el olijfolie 75 ml witte wijn 1 liter kippen- of groentebouillon 200 g crème fraîche 1 pastinaak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 35 g bloem 50 g boter (gesmolten en warm) 500 ml volle melk 2 el grove mosterd 1 knolselderij (geschild en in vieren gesneden) 750 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 ml kraanwater 2 rundvleesbouillontabletten 200 g cantharellen (paddenstoelen) 2 sjalotten 150 g roomboter 1 mespunt kerriepoeder 2 el[...]
Bron: ah.nlEr zit een groot voordeel aan 'weekend' hebben buiten het weekend. Zo ondervond ik toen ik, moederziel alleen, door de bossen en duinen van Schoorl liep op een[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDit is een lekkere combinatie, we willen minder aardappels eten om wat minder koolhydraten binnen te krijgen en omdat manlief er niet zo heel goed tegen kan.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 800 g aardappelen (iets kruimig) 1 knolselderij (geschild) 1 zak gekookte wijnzuurkool ((500 g), uitgelekt) 1 bekertje zure room (125 ml) 50[...]
Bron: ah.nlZeetong is een topper in de viskeuken en werd dan ook in juni al voor de 2de maal door de VLAM verkozen tot vis van het jaar . De vis verenigt een aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kwartels 4 gedroogde pruimen 120 gr. gevogeltegehakt ajuin, wordtel, prei, kruidentuiltje 1 potje truffelschilfers boter, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 knolselderij, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, in kleine stukjes gesneden 1 theelepel basterdsuiker 1 theelepel peperkoek[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Taartvormpjes 15 g boter, gesmolten 2 tl olijfolie, extra vergine 8 blaadjes filodeeg, circa 125 g in totaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ knolselderij (geschild) 750 g winterpeen (geschild) 4 el olijfolie 1 el grof zeezout (pot 500 g) 2 el hazelnoten (bakje 95 g) 4 el[...]
Bron: ah.nl