Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
De koelkast lag vol restjes. Dat heb je wel eens. Een halve zak worteltjes, wat cherrytomaten, een paar stengels bleekselderij, een halve paprika en een kontje[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comVorige week vrijdag zijn we op een wel heel bijzondere plek uit eten geweest. Rijdend restaurant de Hoftramm was het decor voor ons avondeten. Dit houdt in dat[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 300 g meergranen spaghetti (pak 500 g) 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (ca. 360 g) 1 ui (gesnipperd) 250 g[...]
Bron: ah.nlEen Delicious recept, en dan bedoel ik niet alleen dat dit een recept uit het Delicious magazine komt ! Het zachte, smeuïge van de polenta combineert heel goed[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit is een super gerecht voor de liefhebbers van gehaktballetjes. De smaak is lekker pittig en de geur ... mmmmmmmmmmm ;-) ! Zeer losjes gebaseerd op een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWas ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAubergine, ik gebruik dat best veel in gerechten en ik vind dat dus, nogal logisch, lekker. OK, toegegeven, soms ziet het er niet zo smakelijk uit, maar dat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beZiti Al Forno 400 gr. Tomaten uit blik, fijngesneden 40 gr. Tomatenpuree 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, fijngesneden 2 Wortels, in blokjes gesneden 1[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr gehakt HOH 500 gr penne of rigatoni (1 zak) 1 grote ui 1 winterwortel 1 stengel bleekselderij 3 teentjes knoflook 400 gr gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nl" Landmarkt is een overdekte marktplaats met lekker en goed eten voor iedereen". De loods waar 'vers' direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker[...]
Bron: mangerie.blogspot.comToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZoveel halve kipfilet benodigd VOOR VULLING: ongekruid half om half gehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 9 grote lasagnebladen 3 blokjes kippenbouillon 480 ml kokend water 115 gram boter 1 grote ui, gesnipperd 2 theelepels geperste[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlHi there! Jonge, wat gaat de tijd snel. Ik heb vakantie en zelfs nu vliegt de tijd om 'm oren. Niet te doen! Maarrrrr hier ben ik weer:D Gisteravond had ik dan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl