Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl1 kalfszwezerik van 250-300 gr 1 kleine grof gesneden ui 1 gesnipperde wortel enkele takjes selderij of peterselie een mespunt gedroogd tijmblad 1/2 klein[...]
Bron: smulweb.nl4 eendenbouten 1 wortel, in grove schijven gesneden 1 ui, in grove stukken gehakt 1 blaadje laurier 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 2 dl rode port 5 dl[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g.dikke lende v/h kalf,-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 uitgeperst teentje knoflook,-1 klein blikje tomatenpuree,-1 dl.rode wijn,-1[...]
Bron: smulweb.nl