kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken shiitake wortel rucola mozzarella

Gevonden 1989 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Aardappelovenschotel

voor 2 personen 350 gr aardappelen - 200 gr prei - 250 gr tomaten - 1 middelgrote ui - 150 gr achterham in blokjes - 2 el vloeibaar bak/braadproduct - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Courgette gevuld met pilavrijst

Ingrediënten 2 courgettes 2 tomaten 4 eetlepels olijfolie 200 g zilvervliesrijst 1 ui (gesnipperd) 200 g rundergehakt 1 theelepel kaneel 50 g rozijnen[...]

Bron: ah.nl
Kaasomelet met courgette

Ingrediënten 1 courgette 1 rode ui (gepeld) 4 (tros)tomaten 2 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum 8 eieren 150 g geraspte belegen kaas 25 g[...]

Bron: ah.nl
Auberginerolletjes met pijnboompitten

Ingrediënten 2 aubergines (à ca. 300 g) zout 30 g pijnboompitten 2 uien 2 teentjes knoflook 4 takjes peterselie 6 eetlepels olijfolie 1 blik[...]

Bron: ah.nl
Aziatische zeewier gehakt rolletjes

150 g gehakt 25 g doperwten uit de diepvries 1 vel zeewier (onder de naam Yaki Sushi Nori) 3 g zout 1 draai van de witte peper molen zuiveringszout (koeksoda/[...]

Bron: smulweb.nl
Kipschotel met scones

Ingrediënten Porties : 6 1 kip van circa 1 kg 2 takjes verse rozemarijn 1 laurierblad 1 el zonnebloemolie 1 ui, in ringen gesneden 1 teentje knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Veganistische tofu-chili

Ingrediënten Porties : 8 1 pakje (350 gr) stevige tofu met naturelsmaak 1 theelepel chilipoeder 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Vispannetje met tomaat

voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]

Bron: smulweb.nl
Wild (parelhoen / konijn, eend)

voor 3 personen Knoflook, sjalotjes, ui, (verse) rozemarijn, (verse) tijm, tomaat, rode wijn, sinaasappelschil, cranberry compote/ jam, peper en zout (en[...]

Bron: smulweb.nl
Ovengedroogde tomaatjes

90 ml olijfolie, plus naar behoefte extra 6 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd met de platte kant van een mes of uw hand 500 g kerstomaatjes 2 theelepels[...]

Bron: smulweb.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zalmpakketjes met pappardelle

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 2 doosjes zalmfilet (diepvries, a 250 g) 1 cup kaassaus (koelvers, 150 g) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Aubergineschotel met tomaatjes uit de hof,[...]

Eén september, de school start weer en tijd voor goeie voornemens. Niet dat het problematisch is hé maar toch. Af en toe spannen we de riem een beetje strakker[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Struisvogelbiefstuk met amandel-gembersaus

Ingrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]

Bron: ah.nl
Tonijnsteaks met peterselie-citroenlaagje

Ingrediënten 1 citroen 1 zakje verse peterselie (plat (20 g)) 1 theelepel zout & peper (mix (strooibusje a 100 g)) 400 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Kippenlevertjes met gorgonzola polenta

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 450 gr kippenlevertjes, schoongemaakt en in stukjes gesneden 1 middelgrote ui, gesneden 1 groene paprika,[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalensalade met avocado en koriandermayonaise

Ik kijk graag naar het programma De wilde keuken met Wouter Klootwijk. Twee weken geleden ging de uitzending over verse ongepelde garnalen. Deze ongepelde[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Witlof met ham en kaas

Ingrediënten Porties : 3 1 1/2 kilo witlof (12-24 stronkjes) 12 plakjes ham 24 plakjes kaas (250 g) 4 of 5 tomaten, in schijfjes wat boter en paneermeel[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische Paella met Tomaten (4 tot 6[...]

Lekker (na)zomers gerecht... - 450 g rijpe tomaten, zonder harde kern, in dikke parten - 390 g paellarijst - 2 tl (gerookte) paprikapoeder - flinke mespunt[...]

Bron: keukenprinsessen.blogspot.nl
Kipburger met knoflooksaus

voor 4 personen 500 g kippengehakt 4 broodjes broodkruim (van 2 sneden witbrood) sla, gemengde 1 tomaat (grote) ½ komkommer 1 teen knoflook (geperst) 2[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelpuree - 8 variaties

voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelen vervangen

Ik ben de laatste tijd (weer) een beetje aan het vogelen met mijn eten. Mijn Crohn blijft onrustig en omdat ik niet zo heel goed in mijn vel zit eet ik niet[...]

Bron: soepkipje.blogspot.nl
Aardappelschotel met witte kaas en[...]

Ingrediënten 750 g nieuwe aardappels (schoongeboend) 400 ml halfvolle melk 4 eieren (losgeklopt) 100 g witte kaasblokjes 2 el olijfolie 300 g panklare[...]

Bron: ah.nl
Spruitjesstamppot met een one minute steak

voor 4 personen =5 el vloeibare margarine. =1.1/4 kg kruimige aardappelen geschild en in blokjes. =500 gr.spruitjes,schoonge- maakt en gehalveerd. =1 zak[...]

Bron: smulweb.nl
Zuurkoolschotel met vegan-worst

Laatst sprak ik een kennis die klaagde dat de boodschappen zo duur zijn. Het bleek dat zij wel heel veel kant-en-klaar, pakjes en zakjes, potten e.d. koopt. Ik[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
De

voor 2 personen - (volkoren)spaghetti voor 2 personen - 1 grote geroosterde paprika uit pot - 2 tomaten (ontveld en onthart) - halve courgette - 1 halve grote[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy