Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 125 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3 eieren 245 gr appelstroop 120 gr magere yoghurt 1 theelepel vanille-extract 100 gr ruwe rietsuiker 85 gr donkerbruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g lumache (slakvormige pasta) of andere holle pasta 4 el fijngehakte verse peterselie 4 el fijngehakte verse munt 4 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g hazelnoten, fijngehakt 2 handappels, van het klokhuis ontdaan en grofgesneden 175 g verse dadels, ontpit en grofgesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 g havervlokken 125 g sultanarozijnen 250 ml halfvolle melk 1 appel, bijvoorbeeld Cox 2 tl citroensap 30 g hazelnoten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 appels, bijvoorbeeld Cox 50 g bramen ½ tl gemalen piment 1½ el poedersuiker 2 eieren, gescheiden fijngeraspte schil van ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1/2 pak meergranen pannenkoekmix 400 ml melk 1 ei zout en versgemalen peper 1 eetl. boter of vloeibaar bakproduct 1 eetl. mayonaise 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlVOOR 20 STUKS : 4 eidooiers, 150 g volkorentarwemeel, 150 g tarwebloem, 2 tl bakpoeder, 3,5 dl slagroom, 4 eiwitten, 50 g suiker, 50 g rozijnen (blank,blauw),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 4 eidooiers 150 gr. volkorentarwemeel 150 gr. tarwebloem 2 tl. bakpoeder 3,5 dl. slagroom (melkan) 4 eiwitten 50 gr. suiker 50 gr. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 135 gram bevroren wilde zalm (lidl) Zout & peper Rozemarijn 1 ui 3 handjes pijnboompitten 100 gram (zilvervlies)rijst (bereid) 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlHet is in huize Eetplezier een vraag die nooit opgelost komt. Wat is nu precies het verschil tussen (Vlaamse) plattekaas en kwark zoals wij die in Nederland[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comThe 16th already? Better get a move on making this post, with a wonderful bread (if you just remember to add the salt...I forgot) from Sweden this month.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comWij waren dit jaar voor de tweede keer op dezelfde plek op vakantie in Italië, vlak bij Lucca. Ik ben mijn hele leven nog nooit twee keer naar dezelfde[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com