Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 jonge tamme duifjes 4 artisjoken 1 eendenlever 1 perzik 1 knolselder 50 gr hazelnootjes 50 gr perzikgelei zie br 100 gr eigen jus zie br[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 bak paddestoelenmelange (200 g) 1 eetlepel tijm (zakje a 15 g) 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 4 tomaten 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes 8 plakjes serranoham 2 dl volle rode wijn ½ dl rode port 1 pot vleesfond (380 ml) 2 takjes tijm 4 vastkokende[...]
Bron: ah.nlAfgelopen week hebben we drie keer knolselderij gegeten, knolselderijpuree en het knolselderij gehakttaartje en deze gratin. De topper was onderstaand gerecht,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGisteren lag een geplukte fazant voor mij op het aanrecht die ik voor het eerst zelf zou gaan fileren. Daarvoor had ik twee keer een filmpje bekeken op Youtube[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGans, het is weer eens wat anders. Maar eendenborst kan ook prima, hoor. Het vlees wordt simpelweg gebraden, dus de sjeu komt hier helemaal van de saus die dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKnolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -75 g boter/margarine. -1 kg gemengd vlees van wild oa.zwijn,ree, eend,fazant,haas enz. Gemengde paketten zijn te koop uit het diepvriesvak in[...]
Bron: smulweb.nlOp 1e kerstdag aten wij hertenstoof en het is een recept om te onthouden. Erg lekker! Het recept is van Angélique Schmeinck en ik vond het op de site van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com