vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken shiitake zoete aardappel

Gevonden 29 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Coq au vin met groenten

Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Fruitige Christmaspudding

Ingrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]

Bron: allrecipes.nl

Stoofschotel met hertenvlees

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Hedendaagse coq au vin

voor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Coq au vin

De coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]

Bron: aantafelmettanja.blogspot.com
Zelf bereide hazenpeper

voor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Makkelijke Coq au Vin

Ingrediënten Porties: 6 2 eetlepels olijfolie 6 kippendijen 1 ui, dun gesneden 1 sjalot, fijngehakt 2 wortels, in plakjes 3 teentjes knoflook, fijngehakt[...]

Bron: allrecipes.nl
The best of both worlds: puur shopping én[...]

Was ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Patrijs geflambeerd met cognac, groene kool,[...]

Yes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kerstmenu 2014

It's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kreeftenbisque

Wie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kerstdiner 2015

Bij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Christmaspudding

Het beste is om deze pudding op 30 november te maken zoals de Engelsen het doen. Dan heeft de pudding de hele maand december om te 'rijpen'. Maar het is nog[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Wildpeper in mini pannetjes

Wildpeper in mini pannetjes Ze zijn zo leuk..... De mini pannetjes of cocottes Leuk om in te serveren Ieder z`n eigen pannetje op het bord Voor soep,stoof en[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Ossehaas met Champignons

. Ossehaas met champignons Ingrediënten: 800 g ossehaas zout peper 16 zilveruitjes 100 g boter 1 glaasje cognac 2 dl chablis 2 dl slagroom 1 ui 1 takje tijm[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy