Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 2 personen 2 kilo mosselen (basis is ongeveer 1 kg per persoon) 1 zakje mosselkruiden (te koop bij visboer of supermarkt) 1 zakje mosselgroente (indien[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 venkel 1 kleine winterpeen 12 peultjes 4 grote uien 6 sliptongetjes (of 6 scholfilets) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gekookte biet (bak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g runderlappen (in blokjes gesneden) 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 grote uien (in ringen) 4 tenen knoflook (geperst) 1 flesje bier[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g runderriblappen 2 el dijonmosterd 50 g boter 2 uien 2 tenen knoflook 1 el bloem 300 ml bruin bier ¼ rundvleesbouillontablet 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 600 g schouderkarbonades 1 sneetje volkorenbrood 50 g boter of margarine zout (versgemalen) peper 1 flesje Westmalle Trappist dubbel[...]
Bron: ah.nlBij dit recept van Allerhande wordt friet geserveerd maar wij hebben het met hutspot gemaakt, prima combinatie. Ingredienten: 500 gram runderriblappen 2 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlSushi maken is een vak. Jiro Ono, 85 jaar oud, is de Grandmaster of Sushi van deze planeet. Hij heeft in Tokyo een klein restaurant***, onder de grond bij een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1200 gram rundvlees (ik heb sukadelappen gebruikt)- peper, zout - plm. 2 eetlepels bloem - 2 uien - 6 eetlepels port of stevige rode wijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 g gedroogde witte bonen, een nacht in koud water geweekt 1 el zonnebloemolie 4 dunne, magere varkenskarbonades van de lende,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g runderriblappen, op kamertemperatuur 2 el mosterd pittig 50 g boter 2 uien, in halve ringen 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 el bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 1 grote ui, versnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 235 ml ketchup 120 ml bier 120 ml natuurazijn 1 eetlepel worcestersaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g kalfspoelet ¾ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 2 eetl. plantaardige olie 2 portobellopaddestoelen, zonder de steeltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlHoi allemaal! Daar is 'ie er weer hoor: het dagboek van mijn afgelopen week. En dat 'ie wat later is heeft alles te maken met mijn drukke week en brakke[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl