Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlRagout van Zeevruchten Ingrediënten voor 12 personen: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 50 asperges ¾ l slagroom 4 eieren 8 eierdooiers zout en peper Saus 5 dl visfumet 2 dl witte wijn 1 dl Noilly Prat 2 sjalotjes 5[...]
Bron: allrecipes.nlSkrei is maar een korte tijd verkrijgbaar, zo rondom Valentijnsdag. Daarom wordt ze ook wel de liefdesvis genoemd. Ze wordt in de schone wateren van de Lofoten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWortels zijn toch wel wat saai als je ze alleen in water kookt. Ze moeten een beetje opgetut worden met balsamico, zoals hier de Toscaanse worteltjes of met ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFirst of all I want to thank Roeb for my lovely new banner, I love how he has the patience to transform one of my India pictures into this new feature, I don't[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIedereen die woont in de westhoek van Schouwen-Duiveland kent Sam Uil. Deze markante persoonlijkheid - grijs baardje, geruit overhemd, onafscheidelijke pet en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com. Kruidige Zalmpate Ingredienten: 600 gram zalm 1 1/2 deciliter witte wijn 1 uitje, fijngehakt 2 laurierbladeren 1 bosje peterseliestengels 1 pakje[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet was lang geleden, maar hier nog eens een pasta gerechtje. De foto is een beetje snel snel genomen, maar goed, het geeft toch een beetje een idee. Pasta en[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 sjalotjes ½ limoen 75 g spinazie 50 g postelein 10 takjes peterselie 20 sprietjes bieslook 6 takjes dille 10 takjes kervel 8 takjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 12 personen 2 kg mosselen- 2 glazen droge witte wijn- 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel)- 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries-[...]
Bron: smulweb.nl