Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 kleine rode ui, in flinterdunne ringen - 1 el goede kwaliteit rode wijn azijn - 1 tl maldon zeezout - 250 g Castelluccio-linzen (of[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePasen rijmt voor mij met eitjes. Chocolade-eitjes uiteraard. Hoe meer, hoe liever! ;-) Maar ook gewoon eitjes, ideaal in een paasbrunch. Toen ik deze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet was de max deze ochtend. 117 mensen genoten van de Decathlonrun te Kortrijk. Er werden drie groepen gevormd worden. De ene groep liep een parcours van een[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlWanneer we terugkomen van een reis heb ik altijd heel veel zin in, zelfs nood aan, heel veel groentjes. Waarschijnlijk om het veel te vette vakantie-eten een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 2 personen 2 moten kabeljauw (of tilapia o.i.d.), 1 grote ui, 2 tomaten, citroensap, zout en peper, ca. 75 gr. gerookte spekblokjes, ca. 50 gr. verse[...]
Bron: smulweb.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen DIT LIJKT VEEL MAAR JE KAN HIERVAN DINGEN WEGLATEN (OF ERBIJ DOEN) EN HET IS ECHT ZO KLAAR!!! 1 sneetje bruin of witbrood. (Kan ook twee[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 15 rivierkreeftjes, 2 tomaten, 1 ui, 1 preiwit, 2 stengels bleekselderij, 2 wortelen, 80 g tomatenpuree, 2 L court-bouillon, 2 L visfumet, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 15 rivierkreeftjes 2 tomaten 1 ui 1 preiwit 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 70 g tomatenpuree 20 dl court-bouillon 20 dl visfumet 4 cl[...]
Bron: smulweb.nl