Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg hachee vlees 2 kg schouderkarbonade 8 grote uien 1 knolselderij 3 grote winterwortelen 3 knoflooktenen 8 grote augurken 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlRestjes groenten over waar je niets mee kunt doen? ( denk je ) Teveel eieren gekocht, omdat je nooit weet wie er mee ontbijt 's ochtends? ( het kan ) Geen[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEen lekkere curry kan er altijd in. Vaak gebruik ik gewoon garam masala als basis voor een curry maar nu ben ik eens zelf de kruidenkast ingedoken. Ik vind het[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGoedemorgen! Vandaag heb ik een verrukkelijke schotel met als hoofdingrediënt de knolselderij. Deze knol die onder de grond groeit en verwant is aan de wortel[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 1 kg karper, in filets gesneden (bewaar de kop) 3 uien 2 peterseliewortels, julienne gesneden 1/2 knolselderij, julienne gesneden[...]
Bron: allrecipes.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comJullie hebben het natuurlijk al gelezen over de receptenwedstrijd die Aldo van Wining and dining van Foodblog, want mijn blogcollega Arden heeft al een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 15 -20 kroketten Voor de bouillon 1 liter water 500 gr runderlappen (stoofvlees), in blokjes 1/2 kleine knolselderij, in grove[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenpoten, in twee stukken gesneden 4 schijven lamshals of lamsschouder 8 merguez-worstjes 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr in blokjes gesneden suddervlees zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel boter of olijfolie 100 gr spekblokjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 bosje soepgroenten (wortel, bleekselderij, prei, knolselderij) 1,5 kg rundvlees (zonder bot) zout en versgemalen peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.com