Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlWaar zie je deze groenten nog? Althans, ik heb ze nog nooit zien liggen tot ik bij Ekoplaza ging buurten. Zo uit het vuistje weinig spectaculair. Dus, hop: op[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui in ringen 1/2 rode en groene paprika in blokjes 1 kg eisbein(varkensknie) 500 gram zuurkool 1 glas witte wijn wat jeneverbessen mespuntje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZelfs mensen die onlangs geopereerd zijn (moi) zijn met enig door- zettingsvermogen goed in staat een heerlijke pan stoofvlees te ma- ken. Helemaal als er een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe druiven hebben het goed gedaan dit jaar. Aan mijn twee druiven hangen mooie trossen en nu is het tijd om te oogsten. In het voorjaar heb ik een aantal[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nl- Zout (fleur de sel, flakes of grof zeezout) - Jeneverbes - Peper - Rozemarijnnaaldjes, gedroogd - Sinaasappelschil, gedroogd Voorbereiding Schilletjes van[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr (of meer) draadjesvlees (sucadelappen of riblappen) 5 eetlepels olijfolie 1 liter gekookt water 3 laurier blaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1500 gram fijne riblappen 15 gram grof gemalen peperkorels 15 gram gebroken jeneverbessen 5 gram komijn ( kummel ) 300 gram uien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo magere runderlapjes== 2 dl azijn== peper,zout== 2 laurierblaadjes== 4 jeneverbessen== 2 theelp tijm== 500 gr uien== 100gr boter== 1 lp[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nl