Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ik zei het al eerder: het mag voor mij tot in den eeuwigheid zomer blijven. Liefst wil ik altijd zonder jas naar buiten kunnen. Nooit koude voeten hebben. Geen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 400 g kikkererwten ruim water om de bonen te koken (dubbele hoeveelheid) 2 laurierblaadjes 1 1/2 kg tomaten 3 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlAls de zon niet naar ons wil komen, zullen wij noodgedwongen zelf de roodkoperen ploert moeten opzoeken. Dromend van zonbeschenen, glooiende hellingen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRecept uit de Delicious van maart 2012 Heerlijk vlees met donker bier, bleekselderij, knoflook, wortel, sjalotjes, bacon. Het wordt in de oven op 150 graden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAls de zon niet naar ons wil komen, zullen wij noodgedwongen zelf de roodkoperen ploert moeten opzoeken. Dromend van zonbeschenen, glooiende hellingen,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 hele kip (1-1,5 kg), in stukken gesneden 60 gr boter 120 gr bacon 1 grote ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 1/2 kilo rundvlees(indien mogelijk aan 1 stuk) Voor de marinade: 1 1/2 kop droge witte wijn / 6 el brandy/3 el olijf olie/3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g rundsschouderstuk (ofwel zenuwstuk) -200 g mirepoix van wortel, ui, tijm, laurier -50 g spek (vers of gerookt, naar eigen keuze) -1[...]
Bron: smulweb.nl