Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlWat een oersaaie foto voor zoiets lekkers. Met enige regelmaat komen wij in Engeland en dan vind ik het heerlijk om in de pub een glas Guinness te drinken.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el olijfolie 2 el bloem 2[...]
Bron: ah.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g lamspoelet of runderpoelet zout en versgemalen peper 700 ml runderbouillon (van tablet) 50 g boter 500 g uien, in ringen 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr varkensworstjes 225 gr gerookt spek, in blokjes 2 uien, dun gesneden 3 wortels, fijngesneden 4 grote aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl