Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 361 recepten
voor 12 personen Ingrediënten VOOR DE BASIS. 1 Bak Kant en Klare Ambachtelijke Rundvlees Salade. Of 1 Bak Huzaren Salade. 500 gram gaar gekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlRuim voldoende voor 3 dikke rollen (18 sushi) 230 g sushi-rijst (Blue Dragon) 3,75 dl water 3 el rijstazijn 1 el mirin 1,5 el suiker 1 el zout 3 nori-vellen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager varkensgehakt 50 g waterkastanjes uit blik, uitgelekt en fijngesneden (toko) 3 lente-uitjes, fijngesneden 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 275 g bulgur 1 gele paprika, zaad verwijderd en fijngesneden 20 kerstomaten, in vieren gesneden 1 kleine rode ui, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 kippenborsten, zonder vel en botten, per stuk circa 150 g 2 plakjes citroen of limoen 1 el rijstwijn (sake of mirin) of droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter groentebouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes, in blokjes van 1 cm 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kleine schelpjespasta 4 wortels, geschild en in zeer dunne reepjes 1/2 krop sla, afgespoeld, gedroogd en fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippers, à circa 175 g 2½ el olijfolie, extra vergine 2 el ciderazijn 1 kleine ui, fijngesneden 1 laurierblaadje 200 g jonge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g bulghur 4 dl kokendhete groentebouillon 400 g mager lamsgehakt 1 rode ui, versnipperd 50 g pijnboompitten, geroosterd en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 400g kortkorrelige witte rijst 550ml water 4 eetl sojasaus 2 theel honing 2 teentjes knoflook, fijngehakt 75g stevige tahoe, in[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 56 400g bloemkoolroosjes 800g inmaak uien 300g gehakte rode paprika 300g gehakte groene paprika 250g gehakte bleekselderij 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 8-10 kippendijen of mini kipfilets voor de satésaus 1/2 kopje pindakaas met stukjes 1 kopje kippenbouillon 2 eetlepels sherry 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 400 gram wit Krabvlees uit blik 1-2 kleine scherpe Spaanse pepers, naar keuze, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden 6 Bosuitjes, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetl donkere sojasaus, 1 theel Chinees vijfkruidenpoeder, 3 eetl heldere honing, 3 eetl droge sherry, 5 cm geschilde,geraspte gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nl