Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDeze soep is voor veel mensen typische winterkost. Hoewel ik erwtensoep eigenlijk alleen in de winter bereid, lust ik hem het hele jaar wel. Op een koude dag[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen -2 kreeften van circa 600 g -**3 liter court-bouillon -30 ml olie -50 g fijngesnipperde sjalot -2 tenen knoflook (uit de knijper) -10 g[...]
Bron: smulweb.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nlHe, dat was raar… De vegetarische bouillon van knolletjes smaakte verdacht veel naar kippenbouillon! Als je je ogen dicht deed, zou je zweren dat er een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKatie en Giancarlo Caldesi van de restaurants en kookschool Caldesi in Engeland schrijven in hun kookboek Sicilië "we zagen deze balletjes kant-en-klaar bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze koolhydraatarme snert zal qua smaak het meest dicht bij échte snert komen, wanneer je van te voren een bouillon trekt van varkensvlees en -botten. De soep[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoor de zomeruitdaging heb ik nog een Portugees recept op de wensenlijst staan omdat ik denk dat manlief daarvan gaat spinnen: varkensschouder met pickles.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlMet de koude oostenwind die in Leiden waaide de afgelopen dagen, was het tijd voor snert. Het was de eerste keer dat ik snert maakte. Al vaker maakte ik[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com