Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Kabsa kruidenmix 1/2 theelepel saffraan 1/4 theelepel kardemonpoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel pimentpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 720 ml kippenbouillon, of meer indien nodig 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje saffraan 150 gram (pancetta) spek, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 2 verse zalmfilets; 300 gram garnalen; 2 wortelen; 2 vastkokende aardappelen; 1 ui; 2 tomaten; 1 citroen; olijfolie; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 dl olijfolie 2 grote spaanse uien,gehakt 2 stengels bleekselderie,gehakt 2 grote tenen knoflook,gehakt 4 aardappelen,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden : - voor 4 personen - 2 rode ponen in filets 4 stukjes kabeljauw van 40 gr. 4 stukjes pollak van 40 gr. 4 tongfilets 1[...]
Bron: smulweb.nlSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLeuke van social media zoals facebook & twitter , is dat je mensen kunt mee laten kijken in je keuken. Toen ik bezig was met iets nieuws heb ik dat ook[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNever change a winning horse, zeggen ze. Vorig jaar leek het me een goed idee om de ossobuco in de slowcooker te maken, maar het eten smaakte naar bot, niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl