Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 18 1 eetlepel plantaardige olie 2 uien, fijngehakt 200 gr yoghurt 1 theelepel kerriepoeder 1/2 theelepel chilipoeder 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 225 g bloem 1 el bakpoeder ¼ tl zout 1 el fijngehakte verse tijm klein handvol verse blaadjes basilicum, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 3 à 4 courgettes (ongeveer 750 g) - 5-6 lente-uien, fijngehakt - 250 g feta - klein bosje peterselie, gehakt - klein bosje munt gehakt - 1 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr. kalkoenfilet 1 courgette 2 uien 50 gr. boter of margarine 5 plakjes bladerdeeg 50 gr. bloem 3 tl. scherpe kerriepoeder 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlFlammkuchen is een beetje (niet helemaal) een Duitse versie van de pizza, oorspronkelijk uit de Elzas, met een flinterdunne, krokante bodem. De naam schijnt te[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlFlammkuchen is een beetje (niet helemaal) een Duitse versie van de pizza, oorspronkelijk uit de Elzas, met een flinterdunne, krokante bodem. De naam schijnt te[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk hoor mensen vaak zeggen — Ik wil wel biologisch kopen, maar het is te duur. Nu klopt dat wel voor sommige voedingsmiddelen, maar sinds ik meer[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk ben dol op de Midden-Oosterse keuken, en in het bijzonder op die uit Libanon – toch een beetje het Frankrijk van de Levant, in culinair opzicht zeker.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk ben dol op de Midden-Oosterse keuken, en in het bijzonder op die uit Libanon – toch een beetje het Frankrijk van de Levant, in culinair opzicht zeker.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlJe zou bij de Indiase keuken misschien niet zo snel aan kidneybonen denken, maar toch is dit een ontzettend bekend en populair gerecht in het Noorden van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Pinterest-pizza… Pizzadeeg met maar twee ingrediënten, dat moest ik pinnen en proberen. Ik heb de hoeveelheden omgezet naar het metrisch systeem en de[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beJanneke Vreugdenhil schrijft in de NRC hoe ze zich met dit recept vergiste en het uiteindelijk lekkerder werd dan het origineel. Het recept komt voor in Rick[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen heel lekker broodje met malse kip in een knapperig korstje. Ingrediënten: 5 eetlepels (75 ml) kefir, karnemelk of yoghurt ½ theelepel pittig gerookte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl