Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSoms wordt een mens op zijn pad aangenaam verrast door totaal onbekende zaken. Wenkbrauwen gaan de hoogte in, ogen veranderen in spiedende vraagtekens. En dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 150 g Griekse yoghurt 1 eetlepel olijfolie extra vierge 2 eetlepels dille ((diepvries), fijngesneden) versgemalen[...]
Bron: ah.nlSoms wordt een mens op zijn pad aangenaam verrast door totaal onbekende zaken. Wenkbrauwen gaan de hoogte in, ogen veranderen in spiedende vraagtekens. En dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 100 gr witbrood zonder korst 1 dl melk 320 gr kalfslever 2 kleine eierdooiers (50 gr) 2½ dl room peper en zout 65 gr rietsuiker[...]
Bron: allrecipes.nl300 gram lever 1/2 liter jus de veau 1/2 liter fond blanc 2 dl. witte port 2 dl. armagnac 1/2 dl. jus de truffe peper zout. verschillende slasoorten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 stuks Eendenbouten 1 liter Kippenbouillon 4 blaadjes Gelatine 6 stuks Augurken 3 stuks Kastanjechampignons 3 stuks Oesterzwammen 1 stuk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kwartels klein bakje champignons grove wilde spinazie (250 gram) knoflook een weinig (kippen)bouillon een glas rode port een eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl