Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1/2 kleine ijsbergsla, bewaar 4 bladeren, snijd de rest fijn 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 300 gr kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlDe klassieker van Claudia Roden Tabouleh is een gerecht dat overal in het Midden-Oosten (en niet alleen daar...) wordt gegeten. Er bestaan net zo veel recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen tijdje geleden schreef ik al een update over het eerste deel van m’n voornemens . Hoog tijd dus ook voor een update over m’n kookvoornemens .[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 10 2 zeeduivelfilets 600 gr zalm koksroom 30 plakjes pekelvlees peper en zout 40 kleine aardappels 1 mespunt saffraanpoeder 40[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 400 gram zalm, 1/2 dl. visfond, 1/2 dl. slagroom, 4 blaadjes gelatine, 100 gram gerookte zalm, 50 gram geblancheerde haricots vert, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvervolg : Vlees wordt in Argentinie erg puur gegeten. Negentig procent van het vlees dat wordt genuttigd komt van de barbecue of de grill. Het vlees wordt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nl