Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlNa een semi-zakelijk dagje Gouda vol hectiek, zoeven de Man en ik rond half vijf snel richting Zeeland. Met in ons achterhoofd de afspraak om half acht. Geen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 8 personen 800 g witte vis (kabeljauw of koolvis) groentebouillon of van blokje sla bladeren Schotse gerookte zalm voor saus 1 kop mayonaise 1/2 kop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 800 g witte vis (kabeljauw of koolvis) groentebouillon of van blokje sla bladeren Schotse gerookte zalm voor saus 1 kop mayonaise 1/2 kop[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pakje pancetta (Italiaans spek 80 g) 50 g boter 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 sjalot (gesnipperd) 2 sneetjes witbrood (geroosterd) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (pasta) 1 ui 1 groene paprika 3 el olijfolie 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 240 g) 8 plakken Parmaham 1 pot pastasaus tomaat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 400 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 uien (in halve ringen) 500 g tomaten (in halve plakken) 1 zak rucola[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gedroogde linzen (pak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 pot verse kruiden voor bij vis[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlHet is niet de bedoeling om Gietjes Corner om te vormen tot een receptenblog, maar mijn volgers weten wel dat ik af en toe bak en dat ik heel graag wat meer[...]
Bron: gietjes.blogspot.beIk stond laatst in februari met het eerste lenteweer ’s morgens voor het raam. Dochter Zo stond naast me en keek mee. “Zonnetje… Blauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBuenas Noches amigos! Dag twee in Valencia is alweer bijna voorbij. Ik zit in mijn wifiloze appartement op de Carrer de Pascual i Genis en zet voor jullie[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa een semi-zakelijk dagje Gouda vol hectiek, zoeven de Man en ik rond half vijf snel richting Zeeland. Met in ons achterhoofd de afspraak om half acht. Geen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com