Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 467 recepten
voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150 gr chorizo, in kleine stukjes 2 eetl. plantaardige olie 3½ eetl. bloem 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes (bewaar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 32 4 uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groene paprika, gesneden 6 eetlepels olijfolie 3 kg tomaat, gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr Puy linzen 3 laurierblaadjes 2 hele tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel vers tijmblad, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 1 aubergine, in dunne plakken 1 eetlepel olijfolie 1 grote courgette, in dunne plakken 2 aardappels, in dunne plakken 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 1 ui, fijngesneden 1 rode ui, in stukjes 2 eetlepels droge witte wijn het wit van 2 preien, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g. kipfilet in blokjes gesneden 100 g. boeren achterham, in blokjes gesneden 100 g. chorizo, in blokjes gesneden 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager lamsgehakt 250 gr ui, zeer fijngesneden 75 gr groene paprika, fijngesneden 1 theelepel knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor saus 3 e olijfolie 1 grote ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn 3 bosuitjes, fijn 3-4 tomaten, geraspt (met sap) of blokjes tomaat uit blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 6 trostomaten 6 teentjes knoflook 3 el tijm 1 el fijne kristalsuiker 1 of 2 rode uien 350 gr risotto 150 ml droge witte wijn 500[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 citroen 1 zakje verse peterselie (plat (20 g)) 1 theelepel zout & peper (mix (strooibusje a 100 g)) 400 g tomaten 1 komkommer 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 pot bruine bonen 1 pd rundergehakt 1/4 salami worstje, in dobbelsteentjes gesneden 2 preien, alleen het wit, in ringen gesneden 3 bosuitjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlEén september, de school start weer en tijd voor goeie voornemens. Niet dat het problematisch is hé maar toch. Af en toe spannen we de riem een beetje strakker[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlLekker (na)zomers gerecht... - 450 g rijpe tomaten, zonder harde kern, in dikke parten - 390 g paellarijst - 2 tl (gerookte) paprikapoeder - flinke mespunt[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlSoms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nl