Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen Een pak eiermie 250 gr 1 a 2 rode chilipepers 1 pot hoisinsaus 2 eendenborsten five spice powder 1 bosje bosui 2 a 3 tenen knof 1 duimgrootte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 680 gr speklappen met zwoerd 120 ml sojasaus 110 gr bruine basterdsuiker 120 ml water 120 ml mirin (Japanse zoete rijstwijn) 2[...]
Bron: allrecipes.nlEven is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes, in 4 cm stukjes gesneden 2 e bloem 1/2 t 5 spice powder 1/2 t gemaalde Sichuan peperkorrels 1/2 t gemalen steranijs 3 e[...]
Bron: smulweb.nlWij hebben deze zomer al heel wat vlees gebakken op de BBQ en daarbij ook al een aantal keer deze lekkere marinade gebruikt voor zowel speklapjes als[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 300 g witte rijst 350 g speklapjes tandoori 1 struik paksoi 2 el oosterse wokolie 350 g atjar tjampoer 240 ml wok essentials sweet& sour 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 speklapjes 1 citroen (schoongeboend) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl sambal oelek 4 el ketjap manis 4 kleine uien (gepeld) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 4 speklapjes 2 el vleeskruiden 100 g boter 1 bloemkool (in plakken) 2 zoete uien (in parten) 1 Groninger[...]
Bron: ah.nlOnlangs zag ik op internet een afbeelding van een flesje Smaakmakkers. Op het etiket las ik: Géén allergenen en gistextracten Géén kunstmatige kleur- en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa een ellenlange blog over het heerlijke eten op Lowlands, wil ik jullie ook heel graag bijpraten over hoe fantastisch Lowlands 2015 was. Ik spreek veel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDrie weken Vegan Challenge … als ik even verlang naar dierlijke producten, dan helpt het om een stukje nare film te kijken (Earthlings o.i.d.) … o,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVaak moet je bij Chinese recepten veel voorwerk doen zoals groenten en specerijen kleinsnijden en kruiden klaarzetten. Vervolgens is het wokken zo klaar. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVaak vinden de mensen om mij heen mijn manier van eten 'moeilijk'. Een boterham smeren is namelijk zo gebeurd, maar mijn maaltijden bereiden schijnt voor een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl