Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 217 recepten
Eén keer per twee weken staat mijn dinsdagavond in het teken van archeologie. Heerlijk een avondje Romeinse scherven puzzelen, kennis opdoen en me verwonderen[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 g koude boter 150 g meel Zout 1 tl sinaasappelzest 2 eieren 400 g appelen 150 g diepvriescranberries 1 tl kaneel 1 mespunt kruidnagel-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Ingrediënten Cumberland saus 3 eetlepels bessen gelei 1 dl port 1 dl jus d`orange Theelepel mosterd poeder Laurier blad Sinasappel[...]
Bron: smulweb.nl1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr mager rundergehakt 250 gr varkensgehakt 24 cannelloni pasta 1 blik (400 gr) gehakte tomaten 1 theelepel gedroogde salie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 10 stoofperen 500 ml rode wijn 250 ml rode port 2 kaneelstokjes 1 eetlepel citroenrasp 6 (grote) eetlepels suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1½ kg rib roast Peper, zout, boter en olie 750 gr zoete uien 1 dl plantaardige olie 50 gr suiker 2 dl rode port 2 dl rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Diverse kaasjes (bv brie, camembert, roquefort, munster en geitekaasje(s)), druiven en walnoten, port (bv 10 jaar oude tawny port van Noval).[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr ganzen- of eendenlever 80 gr gedroogde vijgen 5 cl cognac 5 cl port 1 zakje Earl Greythee zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nl* 1 kilo lekkere pruimen, * 1/2 l blanke azijn, * 4 flinke fijngesnipperde uien, * 4 fijngehakte tenen knoflook, * 1 fijngehakte rode chilipeper, * 4 theel[...]
Bron: smulweb.nl