Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 18 2 grote aardappels, geschild 150 gr tuin- of doperwtjes uit de diepvries, ontdooid 2 el plantaardige olie 1/2 tl komijnzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blikje tonijn op olie (à 185 g), uitgelekt 1/2 kleine courgette, in heel kleine blokjes gesneden sap van 1/2 citroen, plus 1/2[...]
Bron: smulweb.nlVulling; 500 gr visfilet (kabeljjauw, koolvis 500 gr garnalen 1 pak filodeeg 1 pak mihoen 250 gr champignons 1 rode paprika Marinade; 1 klein bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nl10 filodeegvellen; 300 gram diepvries spinazie; 10 cl. room; twee handjes geraspte Emmenthaler kaas (of evt. Leerdammer); 3 eieren; 4 puntjes "La vache qui[...]
Bron: smulweb.nl1 pak diepvries loempiavellen (of filodeeg); 250 gram gehakt (naar keuze rund-kalfs of lams); zout en peper; 1 koffielepel gemalen komijn; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el olijfolie (+ extra voor bestrijken) 4 kippenpoten zonder rugstuk 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl kardemom 2 tl gemberpoeder (djahé)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie (+ extra om te bestrijken) 1 rode paprika (in kleine blokjes) 1 gele paprika (in kleine blokjes) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlBrik is een soort Tunesische loempia die je in vele varianten tegenkomt. Al jarenlang is dit mijn ultieme 'snacketen'. Zo'n topper moet hier natuurlijk gedeeld[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlLekker en snel te maken, tenminste als je kant-en-klare harissa uit een tube of blikje neemt. De combinatie van het pittige van de harissa en de zoete suiker[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager rundergehakt 1 ui, versnipperd ½ theel. komijnpoeder 1 eetl. kerriepoeder 200 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g aardappelen, geschild en in blokjes van 1 cm gesneden 5 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 1½ tl[...]
Bron: allrecipes.nl1 1/2 el olijfolie traditioneel 1 sjalot, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 prei, in dunne ringetjes 2 el tomatenpuree 2 tl gemalen koriander 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl- 10 filodeegvellen - 300 g diepvries spinazie - 10 cl room - geraspte Emmenthaler kaas (of evt. Leerdammer) - 3 eieren - 4 puntjes La vache qui rit - 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl