Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 malse entrecote aan het stuk 2 rode paprika's ½ snee witbrood 50 ml melk 30 g oven roasted amandelen ½ tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) 3 tl kurkuma 2 tl gemalen komijn 2 tl paprikapoeder 2 rode uien (heel fijn gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlLusten jullie ook wel Bloemkool dan ? Een gevleugelde vraag van Ome Willem, waarop alle kinderen luidkeels 'Jaaah !!' riepen. Inclusief een enthousiaste,[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMijn vader is al een tijdje in Marokko en met de tijd besef je pas hoeveel dingen hij regelde in huis. Het is grappig dat je dat pas beseft wanneer diegene er[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlGuisado de Pollo 400 gr. Kippedijen zonder bot en vel 75 gr. Pompoen, in blokjes 200 gr. Aardappelen, in blokjes 1 Ui, grof gehakt 1 Rode paprika, grof[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlPicadillo is één van de heerlijke gerechten van de Cubaanse diaspora: een zachte, geurige stoofpot van gehakt en tomaten plus rozijnen voor het zoet en olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen ik laatst voor het werk in New York was en ’s avonds in een restaurant zat, koos ik als hoofdgerecht voor de ‘curried cauliflower steak’[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEigenlijk was ik een beetje moe van Otto Legging's recepten - sorry, sinds ik deze verbastering las in een column van Sylvia Witteman - die het weer opving van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoe moet je dit nou noemen? Het origineel waar ik het ooit vandaan haalde had het over Tunesische salade Ni ç oise; dus zeg maar een salade uit Nice, maar ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe lekkerste harissa? Ja, dat is toch die van Al’fez. Maar het is zo’n verdomd klein potje… En naar verhouding dan toch wel prijzig. Dat kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl