Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 tl olijfolie, extra vergine 1 kg biefstuk van de rug, circa 7,5 cm dik, zonder vet 2 grote uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 grote hele kalkoen, nek en ingewanden verwijderd 500g grof zout 125g boter, gesmolten 2 grote uien, geschild en gehakt 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750g sukadestuk 150g rookspek 1 winterwortel 2 ui 12 gedroogde pruimen 4 kruidnagels 4 laurierblaadjes 4 gekneusde jeneverbessen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta (ik gebruik graag penne, maar alle soorten kunnen) 2 eetlepels olijfolie 1 courgette, in reepjes 1-2 wortels, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 60 gr boter 200 gr spek, in blokjes gesneden 4 uien, gehakt 2 kg runderstoofvlees 40 gr witte bloem 1 fles rode wijn uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie, apart te verwerken 45 gr ongezouten boter, verdeeld 6 middelgrote wortelen, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderstoofvlees, in blokjes 150 g doorregen rookspek, in blokjes 1 winterwortel 2 uien 50 g braadboter zout en versgemalen peper 2[...]
Bron: smulweb.nlVanzelfsprekend hoort er in een echte Elzasser zuurkoolschotel veel vlees. Knieschijven, spek en rookworst, hoe vetter, hoe beter, vinden ze in Duitsland. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]
Bron: smulweb.nl