Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 4 personen 450 gram wortelen 250 ml water 25 gram (room)boter 4 pers sinaasappels 3 teentjes knoflook 2 cm gemberwortel 4 eetlepels allesbinder 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 900 gr lamsvlees, in grote stukken gesneden 900 gr kipfilet, in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Kabsa kruidenmix 1/2 theelepel saffraan 1/4 theelepel kardemonpoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel pimentpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 grote groene paprika, in stukjes 1 grote ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 100 gr wortel,[...]
Bron: allrecipes.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlVanzelfsprekend hoort er in een echte Elzasser zuurkoolschotel veel vlees. Knieschijven, spek en rookworst, hoe vetter, hoe beter, vinden ze in Duitsland. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 schorseneren (indien voorradig) 4 wortelen 3 uien 3 aardappelen 2 liter bouillon 500 gram rundvlees 50 gram bakboter 1,5 tl (of naar smaak)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schorseneren (indien voorradig) 4 wortelen 3 uien 3 aardappelen 2 liter bouillon 500 gram rundvlees 50 gram bakboter 1,5 tl (of naar smaak)[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlOmdat het te fris is voor de tijd van het jaar en we dus wel wat extra warmte kunnen gebruiken, maakte ik vanmiddag dit pittige stoofpotje (gebaseerd op een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit is zo'n recept dat me blij maakt dat ik vegetarisch kook. Minimale inspanning en maximale smaak. In mijn zoektocht naar makkelijke recepten kwam ik deze[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl