Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de saus: - 30 g boter - 2 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 140 g wortel, geraspt - 2 stengels bleekselderij, fijngesneden - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comRestaurant De Eetkamer ligt in het historische hart van Middelburg, vlakbij de prachtige eeuwenoude Abdij, verstopt achter historische gevels, maar vlot te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen 100 gram gerookt spek 450 gram gehakt half-om-half 1 ui 1 stengel bleekselderij 1 grote wortel (winterpeen) 30 gram tomatenpuree 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 4 wortels 1 ui 2 artisjokharten (uit blik) 100 g sperziebonen 2 liter groentebouillon (van tablet) 100 g boter 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g bospeen 150 g bleekselderij 1 rode ui 500 g romaatjes 1 teen knoflook 200 g spekreepjes 1 tl gedroogde tijm 50 ml witte wijn 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 250 g winterpeen 1 citroen ½ bakje salie (bakje 15 g) 150 g Parmezaanse kaas 100 g bloem 1 ei 1 tl zout 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 winterpenen (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (geschild en fijngesneden) 250 g mager[...]
Bron: ah.nlIk vertelde in mijn vorige blogpost al over mijn onvergetelijke avond "Comme chez Badoit". Deze komt vast en zeker in mijn eindejaarslijstje met topmomenten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor de Foodblogswap van april kreeg ik het blog 'ShelikesBento' toegewezen. Dit blog, dat wordt geschreven door Cynni bevat een groot aantal recepten. Voor[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl