Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 907 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVorige week ben ik, o schande, de hele week niet op de moestuin geweest. Zaterdagmorgen trof ik veel en ook uit de kluiten gewassen courgettes aan. Er zijn[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlWat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 500 g waspeen 2 stengels bleekselderij 2 aardappels 5 cm gemberwortel ½ zakje verse koriander (Ã 15 g) 25 g boter of margarine 1[...]
Bron: ah.nlSpruitjes saai? Helemaal niet! Volgens mijn moeder was ik als kind niet bepaald dol op spruitjes, maar ik kan me daar niets van herinneren. Het is één van mijn[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 450 gram wortelen 250 ml water 25 gram (room)boter 4 pers sinaasappels 3 teentjes knoflook 2 cm gemberwortel 4 eetlepels allesbinder 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr plantaardig bakvet (bijvoorbeeld margarine) 900 gr runderstoofvlees, in blokjes gesneden 2 liter runderbouillon 1/2 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g ongezouten cashewnoten 1 tl gemalen koriander 1 zak hutspotgroenten (1 kg) 4 el wokolie 3 tl sambal badjak 1 kg kruimige aardappels[...]
Bron: ah.nlAppelmoes, uienconfijt, wortelen, wild,... het is er een beetje de tijd van het jaar voor.Alleen dat wild, daar ben ik nooit een fan van geweest (hoewel,als je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1¼ dl geconcentreerd sinaasappelsap 1 theel. honing ½ theel. gemalen komijn ¼ theel. gemalen kaneel ¼ theel. chilipoeder 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 12 lamskoteletjes (600 g) 3 laurierblaadjes zout 2 gedroogde chilipepertjes (chillie) 2 dl rode wijn 1 eetlepel boter 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijke aardappelschotel uit de oven met aardappelplakjes, wortelplakjes, broccoliroosjes, worstjes overgoten met een zelfgemaakte saus van boter, bloem[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 400 g winterpeen (in plakjes) 1 zak aardappelschijfjes (450 g) 500 g kabeljauwfilet (in 4 stukken) 1 flesje kookroom (light (250 ml)) 100 g[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 500 gram kastanje champignons 300 gram roomboter 300 gram bloem (biologisch) 300 gram Kernhem kaas 900 gram Belegen kaas zout, peper en maggi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Winterwortel,1 Prei (witte gedeelte),3 stengels bleekselderij,50gr boter,5 zalmfilets,5 el witte wijn,5 el wtte vermouth (martini),5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mix van Italiaanse groenten (dit kunnen kantenklare groentenschotel zijn maar je kan natuurlijk ook zelf dit maken door prei, paprika,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nl