Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesnipperd 2 grote tenen knoflook, uitgeperst 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden 1 wortel, geraspt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sjalotten (100 g), 1 rode paprika, 1 aubergine, 1 courgette, 4 tomaten, 2 teentjes knoflook, 1 tl verse tijm, 1 tl verse rozemarijn, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen zgn “short break” is heerlijk. Uit eten gaan ook. Je hoeft geen boodschappen te doen, geen maaltijden te bedenken, niets voor te bereiden en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 g varkenslappen of lamsvlees, 500 g riblappen, 500 g roma tomaten (of een andere stevige aromatische tomaat), 250 g uien, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * Lams- of Runder gehakt (500 gram) * Aardappelpuree (1 zakje) * Champignons (1 bakje) * Ui (2 grote) * Champignonsoep (1 pakje) * Doperwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlAubergine, ik gebruik dat best veel in gerechten en ik vind dat dus, nogal logisch, lekker. OK, toegegeven, soms ziet het er niet zo smakelijk uit, maar dat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBijna vanzelf komen er wat vage associaties met een huwelijksvoltrekking bovendrijven, als we die woensdag om 12.30 uur de auto parkeren op het Groen Kwartier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comBijna vanzelf komen er wat vage associaties met een huwelijksvoltrekking bovendrijven, als we die woensdag om 12.30 uur de auto parkeren op het Groen Kwartier[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGent, het blijft voor mij de mooiste stad van België. En dan bedoel ik mooi in al zijn facetten: in architectuur, in natuur, in cultuur, in het leven en in de[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl