vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken parmaham

Gevonden 80 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Bami Goreng (gebakken mie) & Rempejeh

voor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zoetzuur varkensgerecht

Ingrediënten Porties : 4 350 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in reepjes van 5 × 1 cm gesneden 1 el lichte sojasaus 2 tl maïzena 2 vellen[...]

Bron: allrecipes.nl

Tjap Tjoy (MIJN VERSIE) veel beter dan van de[...]

voor 4 personen 300 gr kipfilet (in reepjes) 1 rode ui (halve ringen) 1 grote ui (halve ringen) ½ rode peper (zonder zaad) 2 teentjes knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Tilapiafilets

voor 4 personen - 1 rode peper, van zaadjes ontdaan en fijgehakt - 1 teenje knoflook, fijngesnipperd - 1 stukje gemberwortel, fijngeraspt - 1 stengel[...]

Bron: smulweb.nl
Goddelijke seafood-curry

voor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerd Kebabs voor Grill of BBQ met[...]

voor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]

Bron: smulweb.nl
Gehakt groentepastei met deegkorst

voor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Vistajine met zomergroenten

voor 4 personen 600 gr witte visfilet 2 el zonnebloemolie 3 dunne worteltjes, geschrapt en in de lengte doormidden gesneden 1 aardappel, in plakjes 1[...]

Bron: smulweb.nl
Worstentaartje

Ingrediënten Porties : 4 300 g mager varkensgehakt 100 g verse broodkruimels 1 middelgrote stengel prei, circa 150 g, fijngesneden 50 g zachte[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpotje met wortels en aardappelen

Ingrediënten Porties : 6 85 gr bloem 1 theelepel zwarte peper 1 theelepel zout 1 theelepel knoflookpoeder 2 eetlepels zonnebloemolie 700 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Oosterse garnalentaartjes

Ingrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]

Bron: allrecipes.nl
Mulligatawny met raita

Ingrediënten Porties : 4 1 liter groentebouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes, in blokjes van 1 cm 2 stengels bleekselderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenempanada's

Ingrediënten Porties : 5 175 ml warm water 250 g witbrood- of pizzamix 1 klein ei, losgeklopt ¼ tl paprikapoeder Pittige kalkoenvulling 1 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Gekruide linzenstoofschotel

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]

Bron: allrecipes.nl
Dimsum met vis

Ingrediënten Porties : 14 1 el zonnebloemolie 1 wortel, in kleine blokjes gesneden 1 el fijngehakte verse gemberwortel 1 teentje knoflook, uitgeperst 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Blinde vinken van reebout

Ingrediënten Porties : 4 550 g reebout, zonder botten, in 4 dunne plakjes gesneden 2 el zonnebloemolie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 10 zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Gevulde kipkarbonades met[...]

voor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy