Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 winterpeen 3 stengels bleekselderij 40 g bladselderij 1½ kg kippenbout 1½ liter kraanwater 1 el zout 140 g boter 140 g[...]
Bron: ah.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze soep is voor veel mensen typische winterkost. Hoewel ik erwtensoep eigenlijk alleen in de winter bereid, lust ik hem het hele jaar wel. Op een koude dag[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoor de zomeruitdaging heb ik nog een Portugees recept op de wensenlijst staan omdat ik denk dat manlief daarvan gaat spinnen: varkensschouder met pickles.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDeze koolhydraatarme snert zal qua smaak het meest dicht bij échte snert komen, wanneer je van te voren een bouillon trekt van varkensvlees en -botten. De soep[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl