Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk schreef het zondag al: Florette , de producent van gebruiksklare zakjes sla, daagde mij uit om aan de slag te gaan met hun nieuwste slasoort, een trio van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTomaten komen uit Latijns Amerika, de voorvaderen van de Maya's en de Inca's kweekten ze al, maar dan een kleine gele variant, ook de naamgeving komt uit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 3 personen 1 pompoen rode linzen 1 tomaat pindakaas loempiasaus 1 banaan groentebouillonblokjes Optioneel: melk creme fraiche loempiasaus ui paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 eetlepels olie (zonnebloem of olijf mixen mag ook) Zout naar smaak 200 gram lams/rund vlees in kleine blokjes of gehakt Klein zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr riblappen, 125gr dobbelsteentjes mager spek, 2 tomaten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blaadjes laurier, 1/2 winterpeen of wat gewone[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 300 gr gehakt , 1 pakje gerookte ontbijdspek ,scheut olie , 500 ml water , 2 bouilon blokje ( rund of groente , ) 2 teentjes knoflook , 1 ui ,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 pompoen rode linzen 1 tomaat pindakaas loempiasaus 1 banaan groentebouillonblokjes Optioneel: melk creme fraiche loempiasaus ui paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 eetlepels olie (zonnebloem of olijf mixen mag ook) Zout naar smaak 200 gram lams/rund vlees in kleine blokjes of gehakt Klein zakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten : 1 takje tijm 1 laurierblad zout peper 1 eetlepel paprikapoeder peterselie room 50 g boter 500 g verse tomaten of gepelde uit blik 500 g ajuinen[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.be