Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlEen lekkere salade uit Delia's vegetarische favorieten. Wij vonden de vinaigrette een beetje tikje zurig (kwam waarschijnlijk door de wijnazijn van AH, die is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor 10 potten: 4 kilo verse komkommer (of groente naar keuze) 3 kleine uien (halve ringen) 1000 ml witte wijn azijn 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 10 potten: 4 kilo verse komkommer (of groente naar keuze) 3 kleine uien (halve ringen) 1000 ml witte wijn azijn 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlVroeger was alles beter! Dat is natuurlijk niet zo… maar mensen zijn geneigd om vervelende zaken te vergeten. En de leuke dingen die ze hebben[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStamppot, echt een gerecht voor deze tijd van het jaar. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen enkel stamppot recept op mijn Blog heb staan. En dat terwijl[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlDikke's 'Dikke Sigi Cooks' heeft zo'n 2 jaar na het allereerste blog de magische grens van 20000 views doorbroken, Lijkt veel, is het ook, maar populaire[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPickels, ik ben er eigenlijk altijd al dol op geweest. En dan bedoel ik geen groenten in het zuur maar de gele pickels, in Nederland ook wel bekend als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDit maakte ik met kerst bij m’n mama, maar ik vergat het simpelweg te bloggen. Aangezien volgende week de Vasten beginnen (wat voor mij betekent: Dagen[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beVoor 2 kg runderborststuk: 2-4 uitgeknepen knoflooktenen, 3 tl gemengde inmaakkruiden, 2 verkruimelde laurierblaadjes, 1 tl gekneusde peperkorrels, 75 g[...]
Bron: smulweb.nl125 gram gerookte spekblokjes 1kg sucadelappen in blokjes 6 uien in halve ringen 1 eet l mosterd 4 teentjes verse knoflook gehakt 400 gram parijse worteltjes[...]
Bron: smulweb.nl