Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 1 Hele kip of 8/10 drumsticks Kip bouillon 2 teentjes knoflook Kip piri-piri kruiden Paksoi, champignons, paprika, prei, wortel, tauge. Of een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 225 g fijne rijstnoedels 600 ml kippenbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) 550 g kipfilets, in dunne plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g broccoli, in kleine roosjes 250 g Chinese eiernoedels 250 g taugé 250 g jonge paksoi, gescheurd 6 eieren 1 el melk of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager varkensgehakt 50 g waterkastanjes uit blik, uitgelekt en fijngesneden (toko) 3 lente-uitjes, fijngesneden 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 pakje mihoen (bijv. Conimex) van 250 gr. Arachide-olie ca. 500 gram kogelbiefstuk Teriyakisaus ca. 5 wortelen (bospeen) 1 bosje lente-uitjes[...]
Bron: smulweb.nlCalorieën, dat zijn toch die kleine beestjes die 's nachts je kleren kleiner maken? Laat ik beginnen met een bekentenis.....ik let nooit op wat ik eet, qua[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 180 g tofu roerbakgehakt (AH puur&eerlijk biologisch)) 2 el sojasaus 2 tl sambal oelek 250 g mienestjes 2 sjalotten 2 tenen knoflook 3 el[...]
Bron: ah.nlHet is weer tijd voor de foodblogswap! In november sloeg ik even over omdat ik superdruk was met alles. Ik dacht dat december rustiger zou worden, maar ik heb[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet is weer tijd voor de foodblogswap! In november sloeg ik even over omdat ik superdruk was met alles. Ik dacht dat december rustiger zou worden, maar ik heb[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet idee van een loempiataart zag ik op facebook langskomen. In onderstaand recept heb ik zelf voor allerlei groenten gekozen die ik voor een groot deel nog in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk vind dit de beste woksaus die ik al heb gemaakt! Ik vertel er wel bij dat je van zoet moet houden. Mijn vriend was er daarom niet zo’n fan van. Dit[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beTwee jaar afwezigheid op de blog Ik wil je even bijpraten, zodat je begrijpt hoe ik nu in het leven sta. De afgelopen twee jaar ben ik druk geweest met het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl