Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
De zomer kan ik nog niet uit mijn hoofd zetten. Als de zon in mijn huiskamer schijnt heb ik nog steeds de neiging om ramen en deuren open te zetten en van[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVan mijn abonnement op het tijdschrift Foodies heb ik veel plezier. Elke maand staan er verleidelijke recepten in en er is een grote variatie aan smaken. Toen[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVorige week mocht ik aanschuiven bij een diner welke geheel verzorgd was door een cateraar. Niet zomaar van een groot bedrijf maar door enthousiaste koks die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet lijkt alsof het in de keuken van Johanna een paar maanden rustig geweest is. Op mijn blog wel, maar in de keuken zelf niet. Het koken, eten en drinken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat eten we vanavond? Dat is een veel gestelde vraag in De keuken van Johanna. Vaak laat me ik inspireren door wat ik tegenkom op het internet, bij andere[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIets uit Niets is het Food Blog Event voor april 2010. En ja, ook mijn koel- en voorraadkast bevat ingrediënten waarmee ik voor deze gelegenheid een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKomkommertijd. Dit geeft mij de gelegenheid een aantal potten met zoetzure komkommers in te maken. Een werkje dat niet eens zoveel tijd in beslag neemt. Leuk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit de oven. Een gevulde pasta verrijkt met het schaafsel van parmezaan. Het recept komt uit de Foodies van de maand juli 2014. De[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNiet alleen het weer duidt op het wisselen van de seizoenen, ook het aanbod van 'zo-van-het-land' verse producten verandert. Bijna liep ik de laatste oogst van[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen empanada komt regelmatig naar voren als ik een keuze moet maken voor een snack bij een uitgebreide borrel. Je kan variëren met de inhoud en vele kanten mee[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen goedgevulde soep kan prima dienen als een volledige maaltijd. Een stuk stokbrood met kruidenboter kan deze soep uitstekend begeleiden. De voorbereiding[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com